People's bar

Hektorovićeva 2, Zagreb   map
tel: 01 604 0521 fax: 01 604 0523 mob: 099 292 7111
www.peoples.hr e-mail
 
<<123 ... 9>>

People's restoran i lounge bar smješten je u novoj poslovnoj zoni Zagreba na gotovo 700m2 površine. Izniman ambijent u kojem se samim ulaskom zaboravlja na sav vanjski svijet. Ulaz je na dva ulaza kroz bogato nabrane zavjese, koje se diskretno pojavljuju uzduž cijele ostakljene fasade.

Svijetlo je bilo iznimno važno u projektiranju ovakvog interijera, "holywoodski" reflektori blago osvjetljavaju stazu od talijanskih granitnih ploćica smeđih nijansi koje nas nenametljivo uvode u prostor. Centralnim dijelom dominira veliki bar izveden u kombinaciji wenge drveta i zlatno tapeciranih jastuka. Desno od bara je raskošni lounge.
Sastoji se od dvije cjeline, centralnog dijela u kojem su četiri udobne garniture boje lososa sa četiri trendy čupava tepiha, te DJ pult.

U tom djelu ugodnu rasvjetu daju 12 pletenih kugli velikih promjera, izrađenih u MOOI-u, tvrtci Marcela Wandersa, jednog od najpoznatijih dizajnera današnjice,
dok su na višoj razini četiri VIP-lože udobni kauči, velik broj zlatnih jastuka, interesantne lampe, starinska zrcala, satovi, svijećnjaci... Zidovi loža oslikani su likovima u stilu velikog ilustratora Jordia Labande koji karikirano odražavaju zabave trendsetera u loungeu.

Drugi dio prostora je restaurantsa pojavljuju pleteninm rasvijetnim kuglama, i projekcijskim platnom, pogodno za razne prezentacije. Svi stolovi su od slovenskog Muralesa, stolice belgijskog proizvođača Mobitec, a rasvjetna tijela zvonolikog oblika, boje antracit, talijanskog proizvođača Artemida.

Biljke u prostoru, cikade, strelicije, bambusi te razni aranžmani koji se mijenjaju po godišnjim dobima čine prostor uvijek svježim.