Broadway kino

Nova Ves 11, Zagreb  
tel: 01 4667 686 fax: 01 4667 982
www.broadway-kina.com
 
<<123>>
 
BROADWAY KINA
Na svega pet minuta od Trga bana Josipa Jelačića i zagrebačke katedrale, nastavljaju se na niz kaptolskih kurija s jedne strane i živopisnih kućica Tkalciceve ulice s druge, stiže se do Centra Kaptol, trgovacko-poslovnog kompleksa hrvatske metropole.
Broadway kina nalaze se u samom Centru Kaptol, na površini od gotovo 3000 cetvornih metara, u 5 luksuznih kino dvorana i s više od 1200 posebno dizajniranih i udobnih fotelja. Visoki komfor koji odlikuje takva kina upotpunjen je vrhunskim audio - vizualnim efektima, a novu dimenziju uživanja u filmu dopunjuje i prisna, gotovo kućna atmosfera projekcije tijekom koje se u dvorani može uživati u ponudenim bezalkoholnim picima i grickalicama.

KARAKTERISTIKE KINA:
- prostrane i udobne stolice s držačima za čašu i naslonima za glavu
- razmak izmedu redova koji omogućuje udobno gledanje filma i najvišim posjetiteljima
- amfiteatralno gledalište osigurava jednako dobru vidljivost iz svakog kuta dvorane
- ponuda kokica, čokoladica i sokova za konzumaciju u dvoranama
- u svakoj od dvorana se prikazuju različiti filmovi što znaci da ce samim svojim dolaskom u kino svatko naći nešto za sebe

NAJMODERNIJI SUSTAVI ZA PROJEKCIJU SLIKE I REPRODUKCIJU TONA:
- osobitost projektora u "Broadway Kinu" je sustav tzv. tanjura, na koje se montira cijeli film, te čitav film tijekom projekcije prolazi kroz samo jedan projektor.
- projektorima se upravlja putem racunala, a uključivanje i isključivanje projektora, promjena objektiva ovisno o formatu u kojem je snimljen film, i izoštravanje slike, obavljaju se automatski.
- sve dvorane su opremljene Dolby CP650 i DTS 6D digitalnim procesorima za obradu zvučnog zapisa.