Palača Dešković

Pučišća bb, Brač   map
tel: 021 778 240 fax: 021 778 256
www.palaca-deskovic.com e-mail
 
<<123 ... 8>>


Obnovom i prenamjenom obiteljske Palače Dešković nastao je hotel visoke kategorije s 4 zvijezdice. Kasnorenesansna palača čija gradnja datira 1497. godine, registrirana kao spomenik kulture kod Zavoda za zaštitu kulturne baštine u Splitu. Obnova je urađena po svim restaurotorskim uzusima, poštivajući struku u svim segmentima, kako u interijeru, tako i u eksterijeru.

Palača Dešković raspolaže sa 13 dvokrevetnih soba i sa 2 dvosobna Suite-a. Sve sobe su vrhunski opremljene (klima, mini bar, satelitska TV, korištenje Interneta, kupaonice s masažnim kadama, grijanje poda…).
Hotel također raspolaže restoranom kapaciteta 50 mjesta s otvorenim kaminom u kojem se poslužuju vrhunski domaći specijaliteti i vrhunska domaća vina. Gosti se mogu služiti i Aperitiv barom, salonom s bibliotekom i prostorom za društvene igre.

Vlasnici hotela su posebno ponosni što svojim gostima mogu ponuditi uživanje u vlastitom slikarskom atelijeru i galeriji te prepuštanje zrakama sunca u prekrasnom vrtu. Gostima je također osiguran parking za automobile i vez za brod ispred hotela.