Hotel Art

Ulica Slobode 41, Split   map
tel: 021/302-302 fax: 021/302-300
www.arthotel.hr e-mail
 
<<123 ... 6>>
Hotel raspolaže sa 36 smještajnih jedinica, kategorije Business King, Double King i Twin. Sve sobe su klimatizirane, imaju direktnu telefonsku liniju,mini bar, sef, plazma televizor sa satelitskim programom,PAY TV, vatrozaštitni sustav,Internet priključak s besplatnim korištenjem Interneta, laptop (na zahtjev gosta)...
Smješten uz samo središte grada, „Art Hotel“ nalazi se u neposrednoj blizini svih važnijih kulturnih i povijesnih znamenitosti.

Hotel je smješten na samo pet minuta hoda od poslovnog i trgovačkog dijela grada te deset minuta od glavnog željezničkog i autobusnog kolodvora te trajektne luke.

Vožnja od aerodroma traje dvadesetak minuta . Lokacija i ambijent „Art Hotela“ idealni su za poslovne ljude.
Kako bismo izišli što više u susret potrebama naših gostiju „Art Hotel“ je za njihove potrebe luksuzno opremio svoje sobe i kongresnu dvoranu. Misleći na njihov odmor i opuštanje van radnog vremena, gostima je na raspolaganju kavana i restoran sa sunčanom terasom te fitness centar.
Hotel ima i parkiralište za automobile.
Izuzetno visoka opremljenost, atmosfera, odličan arhitektonski i estetski dizajn hotela, te u prvom redu naše stručno i ljubazno osoblje, osigurat će gostu komfor i udobnost uz visoku kvalitetu usluge.

U svakom se trenutku trudimo ispuniti zahtjeve naših gostiju i do najsitnijih detalja, a cilj nam je pružiti gostima maksimalnu uslugu, prilagođavajući se njihovim potrebama, zahtjevima i željama.