Modni atelier Aria

Poljička cesta 6, Split  
tel: 021 571 461
 
Moda - Ona
Moda - On


ODJEĆA ZA ŽENE I MUŠKARCE
Žene mogu izabrati vrlo elegantne modele haljina, tunika, blejzera, hlača, kompleta, suknji, bluza i to sve od prirodnih materijala, vrlo modernih i chic krojeva koje su osmislili poznati kreatori branda Zekstra.
Za muškarce u ponudi imamo odijela,hlače, košulje, majice, kravate, sakoe, bermude od isto tako prirodnih materijala. za koleciju proljeće-ljeto 2010, osnovni materijali su lan i pamuk.

Stvorite svoj stil
Naše ljubazno osoblje pomoći će vam da osmislite svoj modni stil, i da pronađete za sebe odjeću u kojoj ćete biti zapaženi.

Kupovina u atelieru Aria
Pri kupnji možete plaćati svim vrstama kartica, i isto tako na obročna plaćanja .
naša adresa je Poljička ulica 6, Split tel. 021/571461

Zekstra
Odjeća koju nudimo kroz brand Zekstra sastoji se od linije Zekstra basic namjenjene poslovnim ženama i muškarcima bilo koje životne dobi. prevladavaju boje crna, modra, siva, upotpunjene na nekim modelima prugicama. krojevi su vrlo moderni, ali malo formalniji, minimalističniji, kako priliči poslovnoj modi.
Kreator ove kolekcije je zoran stanić.

Zekstra sport
Linija zekstra sport su udobniji modeli za popodnevne šetnje, meki i lagani, vrlo ležerni. osnovne boje za ljeto su bijela, bež, i modra. dezenirani prugasti materijali unose svježinu na ženskim bluzama i haljinama kao i na muškim košuljama.
Kreator ove kolekcije je Danijela Glišić.

Zekstra Red Carpet
Linija Red Carpet inspirirana je najnovijim trendovima u modi, vrlo glamurozna odjeća za mlade ali i one starije koji se vole odjevati chic.
Kreator ove kolekcije je Saša Vidić.